Huhtikuun EDUT – Korko 0,99%, takuu 1v 0€

SsangYong

SsangYong on erikoistunut maastoautoihin ja katumaastureihin

SsangYong, Etelä-Korean vanhin automerkki, on erikoistunut nelivetoisiin maastoautoihin ja katumaastureihin. SsangYongin tuotteet tunnetaan vahvoina, luotettavina ja käytännöllisinä autoina, joiden ominaisuudet on suunniteltu vaativaa käyttöä silmällä pitäen.

SsangYongin erikoistuminen SUV- ja nelivetomalleihin tarkoittaa sitä, että suunnittelussa ei ole tarvinnut tehdä kompromisseja, vaan autot täyttävät korkeimmatkin laatu- ja käytettävyysvaatimukset. Tästä osoituksena SsangYong myöntää autoilleen Suomessa takuun viideksi vuodeksi tai 150 000 km asti.

Myös autojen vetopainot kertovat, että SsangYong on tehty suoriutumaan vaativistakin tehtävistä. Voimakkaat moottorit, alhainen melutaso, käytössä ylivoimainen neliveto ja laadukas viimeistely sekä hyvä varustelutaso takaavat ajamisen helppouden ja mukavuuden.

Viiden vuoden takuu

SSANGYONG-TAKUU:
KORANDO 5 VUOTTA TAI 100 000 KM JA REXTON 5 VUOTTA TAI 150 000 KM

Takuu on voimassa, kun autoa huollatetaan huolto-ohjelman mukaisesti. SsangYong-huoltopisteen tulee suorittaa kaikki takuukorjaukset käyttäen alkuperäisiä varaosia.

TAKSIT JA AMMATTIKÄYTTÖ

Jos auto rekisteröidään ammattikäyttöön (taksi, vuokraamo) SsangYong-takuu on 2 vuotta ilman kilometrirajaa, kun auto on huollettu valmistajan ja maahantuojan julkaiseman Suomessa voimassaolevan huolto-ohjelman mukaisesti SsangYong-huoltopisteessä.

KORI- JA VARUSTETAKUU

  • Korin puhkiruostumattomuustakuu on kuusi (6) vuotta.
  • Akun ja ilmastoinnin kylmäaineen takuu on kaksi (2) vuotta.
  • Audiojärjestelmän takuu on kolme (3) vuotta.
  • Lisävarusteiden takuu on kaksi (2) vuotta. Takuu koskee Suomessa asennettuja maahantuojan hyväksymiä lisävarusteita.

SsangYong Rexton

va1-SsangYong

SsangYong Korando

2019-ssangyong-korando